Seks met een vreemde

Mijn naam is Sasha, ben 32 jaar en woon in Oosthuizen. Mijn verhaal gaat over Seks met een vreemde tijdens het uitlaten van mijn hond in de polder. Ongeveer een half jaar geleden was ik vlakbij Oosthuizen in de polder aan de IJsselmeer dijk met mijn hond aan het lopen toen er ineens een kat uit het riet schoot en er als een speer vandoor ging, met als gevolg mijn hond er natuurlijk achteraan. Mijn hond luistert altijd behalve wanneer er een kat in zicht komt, na behoorlijk te hebben staan blèren zonder succes verdween hij uit het zicht en ben ik hem gaan zoeken. Al roepend op zoek naar mijn hond komt er een jongen aangefietst in de tegengestelde richting en ik vraag of hij mijn hond heeft gezien.

Voor contact met mij ga naar www.bel9850.nl.

Hond gevondenVrouw met hond

Meteen valt het me op dat de jongen erg knap is en een goed afgetraind lichaam heeft, maar mijn eerste prioriteit is nog wel mijn hond vinden natuurlijk. Hij ziet dat ik enigszins van slag ben en vraagt op een interesse tonende manier of hij kan helpen en anders even een rondje zou fietsen om te kijken of hij hem kan vinden. Ik geef een signalement van mijn hond en bedank hem vriendelijk en dat ik dat erg op prijs zou stellen. Het pad splitst op en hij verteld me dat als ik dan de ene richting insla dat hij de andere neemt. Zo een 20 minuten later komt hij terug met mijn hond in zijn armen, wat ben ik blij. En ik kan hem niet genoeg bedanken. We gaan ergens zitten aan een picknick tafel, en hij pakt wat drinken uit zijn rugtas, hij bleek onderweg te zijn naar de sportschool. Het klikte zo goed en we spraken zo fijn met elkaar en begonnen met elkaar te flirten, en begonnen elkaar aan te raken en ineens pakte hij me op mijn mond.

Voor een sexverhaal zoals deze, klik de link! www.thuis.nl/sexverhalen. Sexverhalen genoeg!

Liet me gaan

Ik ging er helemaal in mee, en was na het zoenen de gene die het initiatief nam om zijn broek los te maken en hem ineens een super fijne pijpbeurt te geven. Vervolgens lag hij me op de picknicktafel en begon me te likken, en wat zo een spontaan, ondeugend en stout gevoel dat ik in de afgelopen jaren niet heb meegemaakt. Na elkaar zwaar lekker oraal bevredigt te hebben wisselde we nummers uit en spreken nu nog steeds af. Zo had ik seks met een vreemde. Heel raar zou je denken misschien, maar een one night stand uit de stad is niks anders dan dat, en misschien nog wel minder spannend.

Meer verhalen

Beeldbeldame

Beeldbellen avontuur

Het is donderdag avond rond 11 uur, me vrouw is net naar bed, de laatste maanden is alles niet meer zoals voorheen,

Webcam

Webcamsex met mijn partner

  Ik ben Lisa, ben 25 jaar oud, en woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in Hilversum, ik studeer fulltime

autoinbosjes

eerste keer buitensex

Mijn naam is Petra en ik kom uit Utrecht en hou natuurlijk van webcamsex. Ik woon nu zo een 4 jaar samen