Beeldbellen avontuur

Het is donderdag avond rond 11 uur, me vrouw is net naar bed, de laatste maanden is alles niet meer zoals voorheen, geen aandacht, en er kan op seksueel vlak niks meer vanaf! Het sex contact is er niet meer! Gelukkig is dat nog wel te vinden op websites als www.bel9850.nl. Na meerdere malen aangeven en het erover hebben zou je denken dat er wel wat zou veranderen naar hoe het eens was. Helaas is dat niet het geval, ik heb nu meer dan vaak het gewoon normaal aangegeven maar als er niks veranderd dan moet het maar op een andere manier. Dit heb ik zelfs ook aangegeven, maar blijkbaar is dat niet voldoende om weer aandachtig met elkaar bezig te zijn.

Leuk en spannend

beeldbeldameIk zit op een webcamsex site met een heerlijke meid, waarmee ik al drie weken aan sexchat doe, en de situatie met me vrouw, wat me eigenlijk best veel deed, zit me nu nog amper dwars. Deze dame weet hoe ze een man het gevoel geeft ook echt man te zijn zonder dat het overkomt dat zij het alleen voor het geld doet. We zijn heerlijk met elkaar aan het sexchatten en ik vertel haar dat ik het jammer vind dat ik haar niet kan horen, dat zou alles nog even een stuk spannender maken. Ineens wijst ze me erop dat een van de icoontjes op haar profiel inhoud dat ik met haar kan beeldbellen. Dat houd in cammen en bellen in een. Ik weet dat ik me oordopjes in kan doen, alleen hoor ik het dan misschien niet wanneer mijn vrouw wakker word en ineens achter mij staat. Toch besluit ik te gaan beeldbellen, stiekem denk ik: “ook wel spannend als me vrouw me dan kan betrappen”. Ook denk ik: “Foute boel! Maar ze heeft het er zelf naar gemaakt”. Geil toch? Nu we toch bezig zijn, check voor andere geile verhalen, de categorie sexverhalen op thuis.nl!
Eenmaal aan het beeldbellen kan de actie beginnen. Het valt me al snel op hoe geil ze wel niet klinkt. Ze verteld me dat ze er naar uit had gekeken me te zien en dat ze al twee dagen niet is gekomen, en ze dus ze wel wat hulp kan gebruiken. Ze zit achterover leunend in haar bureau stoel, benen wijd en leunend op haar desk, vol met haar sappige kale kutje in beeld! Ik ontdoe me snel van me kleding en zit er helemaal klaar voor. Het is niet normaal hoe hard ik ben en ik maak heerlijk trekbewegingen terwijl ik zie hoe ongelofelijk lekker ze zich laat gaan, geen schaamte! Terwijl ze nog steeds in die zelfde houding achterover geleund ligt kneed ze haar borsten stevig met d’r ene hand en slaat ze op haar kutje met de ander, en vraagt me onderdanig met een hijgende geile stem: “vind je het lekker schatje?”.

Eindknaller

En of ik het lekker vind, me ballen zijn helemaal gevuld en doen zo wat pijn van het niet lozen. Ik zeg haar dat ik haar wel eerst laat klaarkomen, waarop ze zegt: “nee kom jij maar gewoon straks als je je hoogtepunt bereikt, want jouw zien komen zal mij laten komen”. Geen probleem denk ik zo! Ik vertel haar dat ik wil dat ze haar Dildo pakt, een been terug trekt, en er dan met haar arm en dildo in de hand omheen gaat en zichzelf anaal bevredigd terwijl ze op haar glanzende natte kutje blijft slaan. Ze volgt dit al snel op, en drukt de dildo tegen d’r kontje, zet iets kracht om hem erin te krijgen en ineens plopt hij erin. Jezus wat geil! Dat beeldbellen heeft voordelen denk ik zo! Ik trek me al iets minder hard want volhouden kan bijna niet meer. Terwijl ze die dildo heerlijk diep op en neer in haar anus dauwt en wild op haar kutje slaat merk ik dat het zo ver is. Ze zegt al hijgend en kreunend: “ja schatje, spuit voor me!! Toe nou! Ik heb het zo erg nodig!” Ik begin te sjorren zo hard als maar kan en me benen strekken uit van het gevoel zo heftig, en een explosie van genot, meteen volgt zij ook en het druipt langs haar benen. sexchat is leuk, maar beeldbellen doet er zeker niet voor onder.

Meer verhalen

Vrouw met hond

Seks met een vreemde

Mijn naam is Sasha, ben 32 jaar en woon in Oosthuizen. Mijn verhaal gaat over Seks met een vreemde tijdens het uitlaten

Webcam

Webcamsex met mijn partner

  Ik ben Lisa, ben 25 jaar oud, en woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in Hilversum, ik studeer fulltime

Is telefoonsex ouderwets?

Weet je nog dat je belde met je vrijer of professionele telefoondame en hete sex op afstand had? Of ben je van