Webcamsex met mijn partner

 

Ik ben Lisa, ben 25 jaar oud, en woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in Hilversum, ik studeer fulltime rechten aan de UvA. Nu al 3 jaar, ik studeer heel veel, en krijg ook studiefinanciering. Mijn vriend werkt in de bouw, hij verdiend redelijk goed, en we hebben het daarom ook niet slecht. Ze zeggen wel, als meer wilt dan je je kunt veroorloven, des te armer voel je je. Dat is bij ons niet het geval! Maar toch zouden we graag een extra centje bij willen verdienen, dat doe ik al telefonisch op www.bel9850.nl. Ik kan vanwege mijn studie niet echt werken, ik weet dat mijn studie er namelijk zwaar onder zou lijden. Maar we willen dit jaar wel heel graag op vakantie met elkaar, er lekker even tussenuit samen.

Extra inkomstenwebcam girl

Een vriendin van mij doet aan webcamsex, en sinds een maand doe ik aan webcamsex met mijn partner. Ik sprak met mijn vriend over mijn vriendin die hij tevens al kent, en vertelde hem dat ze mij had verteld dat ze eindelijk een baan had en geld kon verdienen, en nog goed geld ook, alleen dat het met webcamsex te maken had en als camgirl was. Ik zag dat hij niet heel raar stond te kijken van dit nieuws, en legde hem uit dat hij weet dat ik hem nooit zou bedriegen en absoluut niet de kind of girl ben die vreemd gaat, en hij dit maar al te goed weet, maar dat dit als hij hier geen problemen mee heeft, gezien me zware studie ons wel kan helpen om op vakantie te kunnen, en andere dingen die we graag willen te kunnen doen, en vroeg of hij hier voor openstond.

Hij gaat akkoord

In eerste instantie was hij sceptisch en zei dat hij wel verwacht had dat ik zou weten, dat hij het niet leuk zou vinden als ik mezelf zou blootgeven aan andere mannen via de webcam, en dan met mezelf zou spelen. Maar ik was nog niet klaar, natuurlijk wist ik dat me vriend hier niet oke mee zou zijn gezien zijn mannelijkheid en wat ik voor hem beteken, en daarom legde ik hem uit dat ik het had over ons twee. Ik legde hem uit dat als hij s’avonds gewoon thuis is en ik ben dat ook en studeer dan overdag, dat we het met elkaar zouden kunnen doen. En sinds 3 dagen na die dag doe ik aan webcamsex met mijn partner en verdienen we een aardig centje bij. Het was wel even wennen, maar ook wel heel opwindend en spannend, en tot nu toe hebben we er niet mee willen stoppen.

Voor een sexverhaal zoals deze, ga naar Thuis.nl/sexverhalen/. Sexverhalen in overvloed!

Meer verhalen

Beeldbeldame

Beeldbellen avontuur

Het is donderdag avond rond 11 uur, me vrouw is net naar bed, de laatste maanden is alles niet meer zoals voorheen,

Vrouw met hond

Seks met een vreemde

Mijn naam is Sasha, ben 32 jaar en woon in Oosthuizen. Mijn verhaal gaat over Seks met een vreemde tijdens het uitlaten

Is telefoonsex ouderwets?

Weet je nog dat je belde met je vrijer of professionele telefoondame en hete sex op afstand had? Of ben je van