Is telefoonsex ouderwets?

Weet je nog dat je belde met je vrijer of professionele telefoondame en hete sex op afstand had? Of ben je van een generatie die zich dat niet meer kan voorstellen? Ja, telefoonsex is ouderwets om maar meteen de vraag uit de kop te beantwoorden. De meeste mensen hebben er slechts leuke herinneringen aan en kijken tegenwoordig naar tubesites of hebben webcamsex: telefoonsex met live beeld.

Wie geniet er van telefoonsex

Toch zijn er nog veel mensen die wel genieten van telefoonsex en dat zijn echt niet allemaal oude mensen. Ook sommige jongeren genieten er vaak van. In eerste instantie wordt er gebeld vanuit nieuwsgierigheid naar een 0906-nummer. Dat is toch spannend en juist jongeren willen spannende dingen proberen. Dan ligt het aan de gedrevenheid van de beldame om klanten te binden of ze vaker bellen.

Mensen bellen ook wel eens uit eenzaamheid. Er zijn mensen die bijvoorbeeld niet gemakkelijk hun huis uit komen vanwege ouderdom of een handicap. Daar kan je erg eenzaam door worden. Dan biedt telefoonsex een uitkomst. Er neemt altijd iemand op en diegene hoort altijd graag je verhaal aan. Natuurlijk is dat, omdat ze ervoor worden betaald, maar mentaal maakt dat niet uit. Je krijgt aandacht en daar gaat het om. Juist omdat je ervoor betaald, is het duidelijk wat er van wie wordt verwacht. De verhoudingen zijn duidelijk.

Hoogtijdagen van de telefoonsex

Hoe weet ik al die dingen? Nou, ik ben zelf beldame! Natuurlijk zijn mijn inkomsten gedaald over de jaren, maar het is nu redelijk stabiel met vaste klanten en af en toe nieuwe klanten. De hoogtijdagen waren echt de jaren ’80, toen ik begon. Ik begon in 1986, toen waren het nog 06-nummers. Tegenwoordig is het 0906. Al mijn vriendinnen deden het ook en we hebben echt aardig verdiend kan ik je melden. Ik was toen ook nog jong, eigenlijk iets te jong om het werk te mogen doen, maar het waren andere tijden! Ik was 17 en ik verdiende met dit simpele baantje meer dan mijn ouders. Dat is nu niet meer mogelijk, maar gelukkig hoef ik nu niet meer zoveel te werken. Het zijn nu leuke bijverdiensten.

Tegenwoordig moet je als jonge meid achter de cam kruipen of als actrice films maken om nog een beetje leuk te verdienen. Dan moet je echt een knappe meid zijn! Bij mij hoefde dat niet, het ging alleen om mijn stem en hoe ik die gebruikte. Natuurlijk is dat ook mazzel, als je een mooie stem hebt, maar iedereen kan leren de stem op een goede manier in te zetten. Toch zullen die hoogtijdagen zoals in de jaren ’80 en ook wel ’90 niet meer terug komen. Destijds zat ik de hele dag te bellen! Maar telefoonsex is zeker niet dood. Je kan mij nu trouwens bereiken via 0906-9850, mocht je deze ouderwetse vorm van heet vermaak willen ervaren.

Meer verhalen

Beeldbeldame

Beeldbellen avontuur

Het is donderdag avond rond 11 uur, me vrouw is net naar bed, de laatste maanden is alles niet meer zoals voorheen,

Vrouw met hond

Seks met een vreemde

Mijn naam is Sasha, ben 32 jaar en woon in Oosthuizen. Mijn verhaal gaat over Seks met een vreemde tijdens het uitlaten

Webcam

Webcamsex met mijn partner

  Ik ben Lisa, ben 25 jaar oud, en woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in Hilversum, ik studeer fulltime