eerste keer buitensex

Mijn naam is Petra en ik kom uit Utrecht en hou natuurlijk van webcamsex. Ik woon nu zo een 4 jaar samen met mijn vriend, en het laatste jaar merkten wij beide dat we een beetje in een sleur raakte als het aankwam op seks. De sex die we hadden werd een beetje standaard. Het was dan wel oké en aangenaam, maar de spanning moet terug. Lekker gek, ondeugend, weer meer wild en dirty. Natuurlijk weet ik wel wat spanning inhoud en dat kun je zelf ondervinden via www.thuis.nl. Maar me vriend en ik spraken hier over met elkaar en besloten iets spannends te verzinnen, het moest natuurlijk wel iets zijn dat we nog niet eerder hadden gedaan. Ik vertelde hem dat ik altijd al in me hoofd heb gedacht aan buitensex, dit omdat het ten eerste in de natuur is, maar ook omdat mensen je zouden kunnen betrappen. Eerlijk gezegd word ik liever niet betrapt, maar buiten seks hebben, en dat de mogelijkheid er is dat je betrapt zou kunnen worden. Bij het inbeelden van de situatie alleen al komen er fijne gevoelens los. Gelukkig staat me vriend hier meer dan een beetje voor open en besloten we de volgende dag na het ontbijt de auto in te stappen en een rit te gaan maken door het land, ergens misschien wat te gaan drinken en eten, en in de tussentijd een ideale plek te zoeken om eens goed gek te doen. Eenmaal de volgende dag, al enige tijd onderweg en wat gedronken te hebben, vonden we een ideaal stukje bos langs een park waar redelijk wat mensen voorbij komen. We spreken af dat vanaf het moment we op onze spannende plekje aankomen er niet meer word gesproken, en ik wil dat hij de leiding neemt. Wat er vervolgens plaatsvond, heeft ons weer helemaal terug gebracht naar waar we eens begonnen. Eenmaal bij het park aangekomen verteld me vriend dat we even wachten tot er niemand is, hij is namelijk van plan ze auto een stukje door het park te rijden en hem daar achter de dichtbegroeide bosjes te plaatsen, eigenlijk was ik hier op tegen, maar me vriend gaf meteen al aan dat ik even niet zo moeilijk moest doen aangezien dat het alleen maar spannender maakt.

Nu word het spannendautoindebosjes

Natuurlijk moest ik hem hier wel gelijk in geven. Even later staat zijn auto geparkeerd vlak achter de bosjes met zijn kont naar een fiets en looppad gericht. Het is dichtbegroeid en niet makkelijk om ons te zien, ook al zien wij het pad en de mensen die voorbij komen best wel duidelijk. Er word niet gesproken, we stappen uit en me vriend duwt me tegen de auto en begint me te zoenen. Wat een geile ervaring! Net een echte sexverhaal. Doet me denken aan de sexverhalen die ik lees.

Het lijkt er niet op dat er voorspel aan te pas gaat komen, maar dat stond ook zeker niet op de planning, is voor zo een eerste ervaring buitensex namelijk echt niet nodig! Hij pakt me bij mijn haren en loopt met me vanaf de deur naar de voorkant van de auto, hij duwt me over de motorkap heen, en trekt nogal mannelijk me broek naar beneden, gaat op zijn knieën zitten, grijp vol met zijn handen in me billen en duwt deze van elkaar af en dauwt volop zijn snoet tussen me naad. Wat ik nu voel is met geen pen te beschrijven, hij zit nog geen 2 seconden tussen me billen en ik ben doorweekt. Alsof er niks liever is war hij van zou proeven dan mij. De gemoederen lopen op en tegelijk zie ik dus mensen voorbij komen, ik probeer zo stil mogelijk te zijn maar kan er niks aan doen dat er soms toch wat geluid uit komt. Het is ook zo lekker!  Na dat me vriend zo een tien minuten hier mee bezig was, trok hij me van de motorkap af en liet me voor hem zitten op me knieën zitten. Hij wijst naar beneden en ik moet op me knieën blijven zitten terwijl hij naar de auto loopt, vervolgens komt hij terug met handboeien ook al was hier niks over verteld. Het maakt me alleen maar nog geiler en wilder, nu weet ik weer exact waarom ik met hem ben. Hij doet de handboeien om achter mijn rug en op een pushende en dwingende houding duwt hij zijn pik in mijn mond. Ik heb geen problemen met een lul wat dieper in me mond, houd ik wel van, en dat laat hij dan ook zeker blijken. Hij houd me stevig mij me hoofd en haren vast en duwt me mond over zijn lul heen op redelijk tempo, en af en toe mag ik gelukkig nog wat lucht happen. Het speeksel en het sperma loopt langs me lippen.

Zo intens

We waren allebei in tijden met elkaar niet zo in ons element geweest, sterker nog, dit is een ervaring om nooit te vergeten. Na hem behoorlijk zwaar te hebben gepijpt, trekt hij me overeind en duwt me nogmaals over de motorkap, hij slaat op me reet, ik houd wel van een tik tegen me billen. Hij duwt ze lul ondertussen zo hard als maar kan in me druipnatte poes en begint me toch als een wilde te stoten. Hij grijpt me met een hand bij me keel en met de hand hij de ketting van de handboeien vast. Er komen mensen aan, en ik maak redelijk wat geluid. Dit is zo ongelofelijk geil, ik wil niet dat ze me horen, absoluut niet, maar gezien hoe hij me pakt en waar en de gehele situatie doet het met helemaal doordraaien van geilheid. De mensen komen dichterbij en hij knijpt wat harder in me keel, toch nog teveel geluid. Hij begint nu nog harder te stoten en ik zeg gooi er ineens met een harde stem uit dat ik ga komen. Ze hebben ons volgens mij gehoord, of toch niet, die spanning! Me vriend greep meteen mijn mond vast maar hield natuurlijk niet op met stoten, ik schreeuwde en kreunde het uit van genot, als iemand in nood die de mond gesnoerd word. Me benen begonnen te trillen als nooit te voren, en een explosie van genot en vocht kwam vrij, op dit moment begint m’n vriend me nog steviger vast te pakken en te stoten en maakt een zwaar maar stil geluid, en ik weet dat het voor hem ook zover is, en terwijl ik aan het komen ben voel ik hoe die me volspuit. Zo een ongelofelijk geile ervaring en dan zonder timing tegelijk zo lekker komen. Dat buitensex ons seksleven weer volledig terug zou brengen met dat specifieke gevoel was exact wat we beide nodig hadden.

Meer verhalen

Beeldbeldame

Beeldbellen avontuur

Het is donderdag avond rond 11 uur, me vrouw is net naar bed, de laatste maanden is alles niet meer zoals voorheen,

Vrouw met hond

Seks met een vreemde

Mijn naam is Sasha, ben 32 jaar en woon in Oosthuizen. Mijn verhaal gaat over Seks met een vreemde tijdens het uitlaten

Webcam

Webcamsex met mijn partner

  Ik ben Lisa, ben 25 jaar oud, en woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in Hilversum, ik studeer fulltime